Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Бионсе: Върнах се от ада

отпечатай новината

13.08.2018 12:09 | Видян 2510 пъти

Бионсе: Върнах се от ада

Поп дивата Бионсе краси корицата на септемврийския Vogue, като главната редакторка Ана Уинтур й даде пълен контрол над фотосесията и интервюто – от избора на фотограф, до крайното решение кои кадри да влязат, от темите, за които иска да говори до изповедта й в първо лице. За корицата на американската модна библия Бионсе заложи на визия почти без грим, а на главата си има впечатляващ „кошер“ от цветя.

Тя използва дадената й власт, за да даде мощен тласък на кариерата на 23-годишния чернокож фотограф Тайлър Митчъл, когото избра да я снима за броя. Това е безпрецедентен случай, защото за първи път от 126 години корица на Vogue се снима от чернокож фотограф. Интервюто с певицата е доста откровена за личния си живот.

“В деня, в който родих близнаците ни, тежах близо 100 килограма. Бях се подула в следствие на прееклампсия и от близо месец бях на легло. Моето здраве и това на близнаците беше застрашено, затова се наложи спешно секцио“, казва певицата. Заради преждевременната им поява на бял свят, Руми и Сир прекарали няколко седмица в отделението по неонатология.

„През този период съпругът ми беше истински войник, той беше моята поддържаща система. Горда съм, че бях свидетел на силата и еволюцията му като мъж, добър приятел и баща. През това време аз бях в ситуация на оцеляване и чак месеци по-късно успях да си поема спокойно въздух и да си отдъхна“, казва още тя.

Звездата споделя, че този път не е прибързала с влизането във форма и бързото сваляне на килограми. Признава, че все още има и по-закръглени бедра, и малко коремче, но децата, Джей Зи и тя самата си се харесва така. „Приех факта, че съм по-закръглена. Приех това, което тялото ми искаше да бъде. Ако някой ден ми се прииска да съм в топ форма, ще вляза във фитнеса, ще мина на строга диета и ще го направя. Сега обаче се харесвам такава, каквато съм“, каза тя.

Що се отнася до информациите за проблеми в брака с Джей Зи преди години и изневерите от негова страна, тя не навлезе в детайли, а сподели следното. „Нищо не е само черно или само бяло. Има толкова много нюанси. Била съм в Ада и съм се завърнала от там, благодарна съм за всеки белег. Преживяла съм и предателства, и разбито сърце. Била съм разочарована и в бизнес отношения, и в лични, в следствие на което съм се чувствала пренебрегната, изгубена, ранима. Но през целия този път се научих да се смея и да плача, да израствам и да се развивам.“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !