Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Явор Бахаров глези гадже на яхта

отпечатай новината

15.08.2018 13:05 | Видян 1658 пъти

Явор Бахаров глези гадже на яхта

Лудо влюбен в новата си изгора е актьорът Явор Бахаров. Звездата от Стъклен дом се наслаждава на слънчева ваканция край морето като води гаджето си дори на разходка с яхта.

Двамата се радват като деца на свободното време в открити води и изглеждат по-влюбени от всякога. Щастливата двойка е отседнала в курорта Лозенец, но не се задържа дълго там.

Двамата не пропускат да документират всеки прилив на радост и да затворят устите на своите недоброжелатели, които наскоро дори пуснаха слух, че вече не са заедно, пише седмичник.

Актьорът и екранната Поля от Скъпи наследници са заедно отдавна. Познават се от близо 15 години, но едва сега се събират като двойка.

Преди около две години излезли заедно на по чашка и от там — насетне нещата тръгнали към сериозни отношения. Отскоро те живеят в обща квартира, а връзката им е толкова силна, че вече говорят за брак.

Рая Пеева обаче все още не е отказала съвсем Бахаров от лудите купони по мъжки. Наскоро актьорът отишъл на купон до Мадрид с Бойко Кръстанов. Преди това си устроили рейд чак до Колумбия, при това пак без дамите.

Заради партито веднага тръгнаха клюки, че Рая и Явор са разделени, но само преди дни те опровергаха мълвата.

Напук на слуховете, че Бахаров е съкрушен от брака на бившата си Луиза Григорова, актьорът сияе до новата си приятелка. Той дори намери начин да ѝ се реваншира за мъжкия купон в Испания, като я поглези на почивка с луксозна яхта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !