Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Галена се забавлява по време на руска вечер

отпечатай новината

15.08.2018 13:50 | Видян 1610 пъти

Галена се забавлява по време на руска вечер

DJane Monique, която "реставрира" любими песни от 80 те до 2000-та, като ги модернизира и пречупва в нов аранжимент с актуално клубно звучене озари Яхтено пристанище Марина Диневи, перлата на Южното Черноморие, с атрактивно лазерно шоу.

Кариерата й на Запад започва с Lane McCray (Вокалиста на група La Bouche), а ремиксът е на тоталният хит - Sweet Dreams. Парчето се задържа повече от 6 поредни седмици номер 1 в популярната класация Eurodance Hitlist Top 50.

На руския пазар Monique стартира проект с вокалиста на легендарната група Chingis Khan , а песента е легендарният им хит - Moskаu. На лъскавото събитие пръв пристигна актуалната звезда Кристиян Костов, гордо представил България на второ място на престижния конкурс Евровизия.

Крис беше в компанията на семейството си и поздрави домакините Атанас Лазаров, Иво Кръстев и милионерския наследник Димитър Динев. Хитовите изпълнителките на Пайнер, Галена и Цветелина Янева, които заснеха преди дни своя нов летен проект в екзотичен Мароко, пристигнаха с приятели и с удоволствие се насладиха на 5 степенното екскулзивно меню на Стефано Стека (Novikov London), мастър шеф носител на 2 звезди мишелин.

Изисканите звезди се насладиха на кулинарни шедьоври като карпачо от червена сицилианска скарида, талиатели с крака от снежен краб. Наздравиците се вдигаха с новата водка ORGANIKA от верига руски магазини BEREZKA и природна минерална вода Горна Баня, която отскоро вече е и в Русия.

До столицата на лукса ще лети тв звездата Гери Дончева, благодарение на Fly Dubai и Criss air, които осигуриха голямата награда от томболата. Младото семейство Дани Костов и Мария Ерке от Москва пък ще релаксира в световната верига Кемпински Арена Банско в прегръдките на Пирин планина.

Атрактивната плеймейтка Анна Мария Чернева ще се отдаде на почивка в руския комплекс Ruskovets Добринище. Славчо Тошев, Али Алиев, Виктор Раковски, адвокат Добромира Полименова от Бургас, Георги Джуранов, Меги Николова, Светлана Стоянова, Мирена Георгиева бяха част от магията в бяло на руската кулинарна гала на метри от морския бряг на Свети Влас, чиито плаж се нареди в топ 20 на най-предпочитаните в света според beach-inspector.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !