Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ема Стоун проговори за психическите си проблеми

отпечатай новината

16.08.2018 14:15 | Видян 1852 пъти

 Ема Стоун проговори за психическите си проблеми

Ема Стоун изглежда като човек с безгрижен живот. Оказва се обаче, че това е така само на пръв поглед.

Тя признава своята най-голяма тайна от детството – че страда от панически атаки още от невръстна възраст, когато се подлага на терапия.

“Бях на седем, когато започнах с паник атаките и беше доста тежко. Но човек се ражда със собствена емоционална, душевна и ментална система, така че няма какво толкова да се направи. Майка ми казваше, че съм се родила с нерви извън тялото ми. Моята чувствителност е много изострена, до ниво, което е проблемно,” казва Ема.

“Говорила съм с терапевта си и тя ми каза, че трябва да съм много благодарна за това, че съм избрала актьорската професия. В същото време се чувствам късметлийка заради острата форма на безпокойство, която ме е преследвала толкова време, защото ме направи по-енергична и жизнена,” споделя още 30-годишната актриса.

Въпреки че сега е една от най-известните актриси, тя все още се чувства притеснена преди интервю. Но е намерила начин да се справи с тревожността. “Преди всяко интервю, оставам сама за 5 минути – поемам дълбок дъх и се съсредоточавам, защото се притеснявам”.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !