Ето кой ще бъде следващият агент 007,...

На Арън Тейлър-Джонсън „официално беше предложена...

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Глория се омъжи дни преди да роди

отпечатай новината

17.08.2018 11:52 | Видян 6647 пъти

Глория се омъжи дни преди да роди

С много голям корем манекенката Глория Петкова се омъжи. Моделката очаква да роди всеки момент, но това не я спря да се издокара в бяло.

Участничката от предишния сезон на „ВИП Брадър” сама се похвали с голямата новина. Глория сподели кадър от сватбата си с доста по-възрастния от нея Методи Велинов.

„Най-хубавият ден в живота ми”, пише Глория под снимката с бяла рокля.

Според приятелите й, новият й мъж е сложил край на бурните й изяви, които имала по-рано. По-рано Глория имаше връзка с французин, с който животът й беше низ от купони и забавления, пише „България днес”.

„Сегашният й мъж я претопи. Не излиза вече по партита, отказа всичките си ангажименти, при това още преди да забременее”, обсъждат я старите й познати.

Самата мадама не крие, че живее нов живот и скандалите са в миналото й. Бременността също я променила.

„В началото се чувствах много зле. Все едно бях с постоянен махмурлук”, спомня си Глория и добавя, че повече от година вече не е близвала алкохол.

Тя е категорична, че мъжът й се грижи всеотдайно за нея и няма и помен от бурното минало, което преживя преди години. В риалити шоуто преди години, тя призна, че е била системно пребивана от бивше гадже.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !