Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Ирена Милянкова се омъжи месец след като роди

отпечатай новината

20.08.2018 10:35 | Видян 1941 пъти

Ирена Милянкова се омъжи месец след като роди

Ирена Милянкова, вече е Чолакова. Това обяви самата тя на личния си фейсбук профил, като показно смени фамилията си в социалната мрежа. Красавицата, която отглежда шест биологични и две доведени деца се похвали, че е минала под венчило с бизнесмена Никола Чолаков, с когото са заедно от 3 години.

Едва преди малко повече от месец Милянкова даде живот на втората им обща дъщеря – Лилия. Двамата имат и по-голямо момиченце – Виктория, която е на две годинки. Манекенката, която се изявяваше и като актриса в сериала „Под прикритие“, има и четирима наследници от предишния си брак с Росен Чолов – Чолата. Младоженецът пък има две големи деца от предишната си връзка.

Никола и Ирена се запознават преди 3 години, като ги събира общата им работа в бизнеса с недвижими имоти. Подробности за щастливото събитие обаче не се разкриват. Милянкова не публикува дори и снимка от сватбата.

Първият мъж на красавицата стана известен преди няколко години с показния си арест. Той беше осъден и влезе в затвора през 2012 г. по обвинение в сводничество и скланяне към проституция.

Източник: Monitor
Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !