Евровизия 2024: Хърватия, Франция и...

Конкурсът за песен Евровизия 2024 беше открит на...

София Прайд 2024 ще се проведе на...

София Прайд 2024, най-голямото събитие в защита на...

Модел наследява лиценза на Мис Свят-България

отпечатай новината

20.08.2018 15:50 | Видян 1101 пъти

Модел наследява лиценза на Мис Свят-България

Венета Кръстева - единствената родна красавица, представяла България на двата най-големи конкурса за красота в света – Мис Свят и Мис Вселена, ще застане начело на форумите у нас.

Това съобщиха от „Бок Стар Моделс“ - компанията, чрез която оперира досегашният носител на правата за събитията в страната Страхил Гановски. „Той ще се пенсионира на 71 години след 30 годишна практика като национален директор на марките и ще прехвърли всички правомощия на миската.
“, обясняват още от компанията. Очаква се лицензът да бъде предаден официално в присъствието на медии в началото на следващия месец. Повече подробности около нея обаче се пазят в тайна. Потърсен от „Монитор“, Гановски не отговори на дългогодишния си телефонен номер, за да коментира оттеглянето си от конкурсите.

Само няколко дни, след като лицензът за Мис Свят-България и Мис Вселена-България отиде в ръцете на Кръстева пък ще се проведе поредното издание на конкурсите на родна територия. Датата е 12 септември, мястото – столичната зала „Рейнбол Плаза“, а бляскавата вечер ще посочи четири победителки, които да бранят честта на България зад граница.

За първи път на територията на Балканите се провежда конкурс от подобна величина, които да обединява голямата четворка на най-престижните световни конкурси, а именно: - Мис Свят, Мис Вселена, Мис Европа и Мис Гранд Интернешънъл

обясняват още организаторите. По традиция, в ролята на председател на журито и този път ще видим самата Венета Кръстева, а събитието ще може да бъде гледано на живо на територията на цялата страна, като вероятно ще бъде излъчвано и в чужбина.

Смуут джаз, класикически ритми, солови изпълнения, балет “Памбос”и R&B музика ще разведряват гостите, а за тържествената част по награждаването на новите български представителки за световните форуми директно от централата на Мис Свят Англия ще пристигнат две корони инкрустирани с диаманти на обща стойност над 100 000 долара .

Източник: Monitor
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !