Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Обвиняват танцьорка за състоянието на Деми Ловато

отпечатай новината

20.08.2018 16:53 | Видян 1621 пъти

Обвиняват танцьорка за състоянието на Деми Ловато

Близо месец, след като Деми Ловато бе хоспитализирана заради предозиране с хероин, фенове на звездата нападнаха танцьорка от балета й.

Причината – според слухове 28-годишната Дани Витале е снабдила бившата старлетка на „Дисни“ с наркотика. „От няколко дни не мога да спя, не мога да ям, страх ме е да изляза навън и дори да си поръчам кафе“, обяснява танцьорката в отворено писмо, публикувано в социалните мрежи. Тя е категорична, че никога не е опитвала и не е имала достъп до наркотични вещества, а във вечерта, в която Ловато бе приета по спешност в болница, тя е празнувала рождения си ден.

Самата певица все още не е коментирала подробности около инцидента, като към момента заяви единствено, че борбата й със зависимостта продължава. Броени седмици преди приемането й в лечебното заведение, Ловато сама призна, че е загърбила периода си на трезвеност. Това тя направи с песента си Sober.

Изпълнителката на Tell Me You Love Me бе изписана от медиците миналата седмица, след което хеликоптер я е транспортирал в рехабилитационен център, където тя ще прекара поне 30 дни.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !