Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Макгрегър ще се оттегли, ако Хабиб го бие, смята ММА коментаторът Робин Блек

отпечатай новината

21.08.2018 13:45 | Видян 1387 пъти

Макгрегър ще се оттегли, ако Хабиб го бие, смята ММА коментаторът Робин Блек

Многоочакваната битка между Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов може да бъде последна за неприличния ирландец, ако загуби от сегашния шампион на UFC от Русия, смята коментаторът на ММА Робин Блек. Той определи битката в Лас Вегас на 6 октомври като "всичко или нищо" и за двамата.

Боят ще бъде първи за Конър в UFC от успеха над Еди Алварес през ноември 2016-а. След него Макгрегър участва в голямо събитие, но боксово. Той загуби от Флойд Мейуедър в 10-ия рунд. Нурмагомедов влиза в боя без загуба в кариерата си в предишните си 26 мача. Балансът на Конър пък е 21:3.

"Ако Хабиб загуби битката, ще падне не само непобедимия му рекорд, но и ще загуби от опонент като Макгрегър в момент, в който градусът на напрежението е на червено. Подобни загуби за болезнени и могат да променят боеца завинаги", добави Блек и даде пример с Жозе Алдо.

"Загубата за Нурмагомедов няма да е просто негова първа, а такава от стар враг. Ще е поражение от човек, който всичките му фенове искат да бъде разбит в октагона. Ще е загуба от някого, когото смята за клоун и недостоен да е част от UFC света... След тази битка победителят става безсмъртен. А загубилият... Ако е Конър, ще се откаже. Ако е Хабиб, това ще окаже изключително негативен ефект върху него в продължение на години напред", обобщи Блек.

Очаква се сблъсъкът между двамата да бъде най-успешния във финансово отношение в историята на UFC и повечето го определят за най-голямата среща в историята на MMA.

Снимка: AFP

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !