Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Хилари Суонк се е омъжи тайно

отпечатай новината

23.08.2018 09:17 | Видян 1184 пъти

Хилари Суонк се е омъжи тайно

Актрисата Хилари Суонк се е омъжила тайно за предприемача Филип Шнайдър, в Кармел, Калифорния, съобщи в. "Daily Mail".

Двамата се сближиха през 2016 г., след като носителката на награда "Оскар" отмени годежа си с професионалния тенисист Рубен Торес.Булчинската рокля на Хилари Суонк е била от ателието за висша мода на дизайнера Ели Сааб - с дантела, органза и детайли от копринен шифон.

Воалът й е бил дълъг 6 м. Изработването й е отнело 150 часа, като само за бродериите са били необходими 70 часа.Кума на Хилари Суонк е била актрисата Маришка Харгитай, която е най-добрата й приятелка. Младоженецът е избрал за кум баща си Филип.

Хилари Суонк каза пред сп. "Вог", че сватбата й е била "извън времето"."Бях завладяна от благодарност, че се омъжвам за мъжа на мечтите ми, а и от това, че виждах заедно всички хора, които обичаме, сред този въздействащ пейзаж - призна актрисата. - Това наистина беше сбъдната мечта".

Сватбата е била в "Санта Лусия призърв" сред 800-годишни дървета. Мястото е избрано, защото е близо до дома на Хилари Суонк, където тя се грижи за баща си, който претърпя трансплантация на бял дроб преди три години.

Заради него тя прекъсна временно кариерата си.Приемът след сватбата е бил в 100-годишен хамбар. За него Хилари Суонк е облякла рокля на "Диор".

Това е втори брак за Хилари Суонк. Тя беше омъжена за актьора Чад Лоу от 1997 г. до раздялата им през януари 2016 г.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !