Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Мис Свят-България чака годежен пръстен

отпечатай новината

23.08.2018 10:51 | Видян 1531 пъти

 Мис Свят-България чака годежен пръстен

Вероника Стефанова, която впечатли с благотворителната си кауза председателката на Мис Свят Джулия Морли, отрече да готви грандиозна сватба.

Моделът, представил страната ни на най-големия конкурс за красота миналата година, признава, че има мъж до себе си, двамата са говорили за разходка до олтара, но все още „чака пръстен“. Така, тя опроверга слуховете, плъзнали в медийното пространство, че е вече сгодена жена. „Той често ми прави романтични изненади и предполагам,че ще е в момент,в който най-малко очаквам“, казва тя по повод евентуалния си годеж. За приятеля си казва, че е „прекрасен човек, който е изключително добър,с богат набор от знания и истински мъжкар“. Пази самоличността му обаче в тайна.

Двумесечен професионален ангажимент в Истанбул и участия в Седмиците на модата в Шотландия и Милано белязаха лятото на Вероника. Съвсем скоро тя ще се включи и в родния конкурс Мис Свят-България, на който ще трябва да предаде короната си на своята наследничка. Това ще се случи на 12 септември в столичната зала „Рейнбоу Плаза“, а за първи път форумът ще се проведе под ръководството на модела Венета Кръстева, която ще приеме лиценза на Мис Свят, Мис Вселена и др. на роден терен от Страхил Гановски.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !