Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Как стават номерата тръгва по Viasat Explore

отпечатай новината

23.08.2018 16:19 | Видян 779 пъти

Как стават номерата тръгва по Viasat Explore

Viasat Explore, каналът, който ви показва обикновени хора с необикновени истории от цял свят, ви представя Как стават номерата (How Hacks Work/ Как работают лайфхаки) - съвсем нова поредица, която има по един изумителен трик за всеки проблем в живота. Като дебютира по Viasat Explore в 20:30 часа на 3 септември, Как стават номерата събира група изследователи и комици, които се обединяват, за да  разцъкат най-обсъжданите, а нерядко и най-смешните видеа на тема „Как се прави...“ от къде ли не.

Зрителите ще видята науката, която се крие зад триковете, раздробени до забавни малки „хапки“ и представени чрез реални демонстрации, осъществени от екстремния инжинер Майк Сансъм и човешките му „опитни свинчета“ Маркъс Бронзи и Стивън Грант. От барбекю, което се пали с Dorito до електрическа острилка за моливи; дрон, който разхожда куче и закуска за кола с дистанционно управление, която те кара да правиш упражнения без дори да го осъзнаваш – всеки епизод показва клипове, свързани с обща тема, и кулминира в гранд финал с „епичен номер“.

Клиповете са лаишки, забавни, а понякога издържано научни! Епизодите засягат всевъзможни теми – оцеляване, готвене, направи си сам, и партита, като образуват вълнуващ микс, който кара зрителя да приключенства, а понякога и да се пръска от смях.

Водещите на Как стават номерата са Майк Сансъм, инжeнер, изследовател и пиротехник със страст към екстремното инженерство, Маркъс Бронзи, британски ТВ и радио водещ с увлечение към технологиите, и комикът Стивън Грант, някога системен инженер за някои от най-големите компании в Обединеното кралство, много на „ти“ с триковете и изобретенията по пряка линия, тъй като дядо му си е бил един вид изобретател.

От 3 септември зрителите на Viasat Explore могат да се въоръжат с безценни напътствия как да се справят с ежедневните проблеми от живота с Как стават номерата!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !