Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бившият на Векилска цъфти с нова любов

отпечатай новината

24.08.2018 11:04 | Видян 1978 пъти

Бившият на Векилска цъфти с нова любов

Бившият съпруг на тв водещата Мариана Векилска близа рани от раздялата им цели 2 години, но вече има нова спътница в живота.

Колеги на радиоводещия разкриха, че Симеон Колев е хлътнал до уши по новата си половинка – млада, слаба и красива брюнетка, непозната за медиите, писа „Уикенд“.

По ирония на съдбата тя също както и бившата му жена била разведена с дете. От първия си брак с футболиста Георги Донков Векилска има 25-годишна дъщеря Габриела. Когато двамата със Симеон се залюбили, щерката на Мариана била едва на 5 години. Освен водещата, за хлапето активно се грижели родителите й Цвета и Борис, и баба й Мария. След като заживели под един покрив, родителите на Симо – Рени и Младен, които били 2 етажа под апартамента на журналиста, започнали да отглеждат Габи като свое родно внуче. Преди 12 години на бял свят се появил и общия им син Момчил.
 
Постоянните слухове за изневери на Симо често обтягали отношенията му с Мариана. Според запознати, в основата на зверските диети, на които се подлагаше през последните 2-3 години водещата, стоял 3 години по-младият й съпруг. След раждането на Момчил Векилска не успяла да свали натрупаните по време на бременността килограми и дори продължила да пълнее. „Симеон постоянно й натякваше, че е дебела и остарява. Мариана се подложи на тези диети и направи чудо, за да свали 20 кг за няколко месеца само заради него”, разкриват близки до обкръжението на Векилска.

Един ден, след 12 години брак и 15-годишна връзка, водещата решила да сложи край на кошмарния си брак, събрала си багажа и се изнесла с двете си деца. Въпреки краха на брака си, радиоводещият е категоричен, че продължава да вярва в брака и вечната любов, каквито видял при баба си и дядо си, на когото е кръстен. „С Мариана сме разделени, да. Само че не сме разделени от вчера или от онзи ден, а вече 2 години. Това е положението”, призна публично Симеон. Той обаче отказа да признае истинската причина за развода му с Векилска, но разкри, че двамата изобщо не са се разбирали. Скандалите убили любовта им.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !