Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джен с нова любов?

отпечатай новината

24.08.2018 13:37 | Видян 2881 пъти

Джен с нова любов?

След два злополучни брака – с Брад Пит и Джъстин Теру, Дженифър Анистън остави малко назад любовните отношения. И докато бившият й съпруг бе срещан с различни момичета, с които му се приписваха връзки, то Джен се отправи към Таити с приятели и започна да бори стреса с бокс.

Съвсем скоро стана ясно, че именно на този спорт тя има и перфектна фигура. Но явно въпросът около бокса има и друг нюанс. В медийното пространство тръгнаха слухове, че звездата от сериала „Приятели“ всъщност има връзка със своя треньор.

Той се нарича Леон Азубуйк. Преди дни в своя Instagram той сподели снимка, на която държи в ръка сп. InStyle, а на корицата е самата Джен.

Кадърът бил подписан: „Най-удивителният и невероятен човек, с когото имах удоволствието да общувам в живота си. Работоспособна, енергична, красива.. Гордея се с теб, Джен и съм горд да бъда твой треньор“. Именно това подхрани и слуховете, че между двамата има нещо повече от добро приятелство.

„На Джъстин ще му бъде много тежко да знае, че Джен се среща с някой друг. Те до този момент си общуват, но тя не е готова да му разкаже за новите отношения, защото се бои да не нарани чувствата му“, съобщава източник, близък до бившите съпрузи.

Джъстин и Дженфър обявиха през февруари тази година за раздялата си.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !