Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Жените на Фатик не отидоха на панахидата му

отпечатай новината

26.08.2018 09:07 | Видян 2943 пъти

Жените на Фатик не отидоха на панахидата му

Адриана Тюркмен и двете й дъщери не се появиха на панахидата в гробищния парк в Бояна, за да си припомнят тъжната дата 19 август 2003 г., когато той бе ликвидиран с над 30 куршума на столичния бул. „България“.

В момента Александра е обвързана със заможния французин Албърт Виньо, който се занимава с хедж фондове. В профила си в социалната мрежа обикновено на тази дата тя пуска снимки от миналото, когато тя е малката й сестра са още деца, а майка им и татко им са щастливо семейство, писа „168 часа“.

Тази година се навършва 15-годишнината от смъртта на Фатик, а Алекс пропусна да сподели сантиментален спомен и дори не намери време да се върне у нас, за да му поднесе цвете. Малката й сестра Адриана към момента живее в България, но често пътува по луксозни воаяжи заедно с приятелки.

Поменът на баща й тази година съвпаднал с една от екскурзиите й до морето, а разстоянието й попречило да посети гроба му. Тя развива успешна кариера като брокер на луксозни недвижими имоти.

А съпругата на Фатик Адриана, според нейни близки, изпратила цветя за помена му чрез трето лице, но не се появила на гробищата лично, защото била възпрепятствана.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !