Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия проговори за участието си във ВИП Брадър

отпечатай новината

27.08.2018 15:48 | Видян 3277 пъти

Алисия проговори за участието си във ВИП Брадър

Бившата на Валери Божинов разкри пред феновете си, че кариерата ѝ е взела всичко. За да успее, тя жертвала личния си живот и забавленията, само и само да достигне по успеха.

"Заради участия не съм била с най-близките си хора, когато е трябвало да съм до тях - откровена е изпълнителката. - Винаги съм правила всичков името на кариерата си. Изпускала съм рождени дни и празници на приятели, защото съм имала участия. Ходила съм по изяви болна. По важност на първо място е синът ми Валери-младши. Веднага след него е кариерата ми."

В дългата си кариера Алисия само на два пъти отлага участия и това се случва по независеща от нея причина. В края на седмицата на певицата от Вакарел ѝ се налага да отложи своя изява заради инцидент, който тя претърпява.

Малко преди участието си в нощно заведение в Благоевград певицата пада по стълбите и си удря зверски главата, пише България Днес.

"Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, но главата ме болеше адски много. Не се чувствах добре", обясни Алисия, която от удара получава огромна цицина, а също така си ожулва и ръката.

В същото време певицата опроверга слуховете, че ще влиза във ВИП брадър. Името на Алисия бе забъркано в медиите, че ще прекрачи прага на къщата, но в това няма никакви истина, разкри изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !