Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Отлагат Игра на тронове

отпечатай новината

28.08.2018 09:00 | Видян 1206 пъти

Отлагат Игра на тронове

Осмият и последен сезон на хитовия сериал на HBO Игра на тронове ще направи премиерата си с няколко месеца по-късно от първоначалните планове.

Според официалната информация, той ще се появи на бял свят през първата половина на 2019 г., като точна дата до този момент не е оповестявана. 
По-рано Мейзи Уилямс, която скача в кожата на Аря Старк в поредицата, коментира, че новите епизоди ще тръгнат през април 2019 г.

Въпреки това Джо Боуер, който работи по визуалните ефекти на Игра на тронове разкри преди дни, че осмият сезон ще пропусне следващите награди Еми. 

Причината – според регламента на отличията, дадена продукция може да се бори за приз, ако е излъчила поне част от епизодите си преди 31 май същата година. 

Тоест Игра на тронове ще се завърне в ефира най-рано през месец юни 2019 г. Какво е наложило отлагането на премиерата обаче така и не става ясно.

За тазгодишното 70-то издание на церемонията, което ще се проведе на 17 септември, Игра на тронове си завоюва 22 номинации. Миналата година сериалът отново пропусна Еми-тата заради закъсняла премиера. Екипът явно очаква същия сценарии да се повтори и през 2019 г.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !