Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Дон Санчес създаде първата Инста модел агенция в света

отпечатай новината

28.08.2018 14:05 | Видян 860 пъти

Дон Санчес създаде първата Инста модел агенция в света

Дон Гаел Бонел Санчес, създателят на първата агенция за инстаграм модели в България и Източна Европа и първата безплатна академия за инфлуенсъри в света, отпразнува рождения си ден с луксозно парти.

Звездната вечер започна в Ню Бояна Филм Студиос, където за пръв път се организира подобно ВИП събитие. Дон Санчес сподели празника си с близки приятели, екипа си и разбира се, момичетата от GBS Мodels.

За да отпразнуват рождения му ден също присъстваха Жана Янева- мис вселена България, tv чар Деси Цонева, популярния лайфстайл експерт Атанас Лазаров, Славчо Тошев, стилистът Минко Петров, фитнес иконата Анн Джи, руския актьор и изпълнител Гоша Величков, предприемача Петър Фикин, Християн Гьошев, френски продуценти, медии и много други.

Гостите са насладиха на уединена вечеря и коктейл сред природата, а Ива Атанасова – Ivy се погрижи да не липсват и танци. На бляскавото парти беше представена корицата на новия брой на списание “ОК“, на която е самият дон Санчес заедно с инстамоделите на GBS Models.

Присъстващите получиха брой от лайфстайл изданието и се снимаха на стената на славата.Вечерта продължи, като с лъскави лимузини Вип гостите продължиха партито в BiadPremium Club, където създателят на GBS Models беше посрещнат от пищни фойерверки още на входа,плата от екзотични плодове и френско шампанско.

Партито продължи до зори, а рожденникът дон Санчес и моделите му за пореден път показаха, че знаят как да се забавляват. Дон Гаел Бонел Санчес е работил дълги години за най-голямата европейска компания за телевизионни продукции – Ендемол.

Има собствена продуцентска къща и филми с международни награди. Той е създател и на първата в света водка с черен хайвер. Скоро и създателят на първото печатно инста списание в България с тираж от 70 000 копия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !