Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сексапилни красавици и здрави момчета в шоуто на Киро Скалата

отпечатай новината

29.08.2018 15:39 | Видян 3446 пъти

Сексапилни красавици и здрави момчета в шоуто на Киро Скалата

За 20 години пред камерата на Фитнес Мания са минали повечето от популярните секси девойки и мускулести момчета.

Този път скандалната плеймейт Нора Недкова ще подкрепи поредното издание Крале на силата в името на повече от 10 годишната дружба с продуцента и желанито да подкрепя каузи рекламиращи здравословния начин на живот и добрите навици.

Тази събота на 1 септември към мускулестата банда ще се включат и републикански и балкански шампион,професионалния културист Радослав Ангелов, Републиканската шампионка и рекордьорка по силов трибой и повдигане на щанга от лег Ивета Костадинова и Мистър София 2018 Апостол Анастасиу.

В арената на столичния Ring Mall предизвикателства за аматьори от всички възрасти на лежанка ,коремни преси и кофички ще бъдат възнаграждавани с подаръци за над 5000 лв.Този празник на красотата и силата не може да премине и без световната шампионка по фитнес и R&B певица Анн-Джи.

Не пропускайте това изживяване от което ще ви останат спомени, снимки, видео и много подаръци. Генерален спонсор на събитието е българската марка майсторски инструменти Raider и със съдействието на Mr Bricolage. Подкрепени от много медии: Екшън телевизията В1В, Live Sport,TV 1, Телевизия Деймос, Love Style, Мускули и фитнес, Sporta.bg, Gol.bg, 19', slava.bg.

Награди от : Fit Spo,Sport Depo, Power and Beauty, The Red Gym, 360Gym, Минерална вода Sоuroti, Fitnes by Ann-G, Magicable, Алкална вода Кangen, лаборатория Кандиларов, AMG Publishing.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !