Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Приятелка на Азия Ардженто призна за похотливите й забежки

отпечатай новината

30.08.2018 11:21 | Видян 1472 пъти

Приятелка на Азия Ардженто призна за похотливите й забежки

Приятелка на Азия Ардженто е знаела похотливите й забежки, но си е траела. Актрисата Роуз Макгауън, която бе една от първите, присъединили се към движението #MeToo, призна публично, че е скрила истината за нейната колежка.

"Много хора искат от мен да дам отговори, свързани със скорошните събития около Азия Ардженто. Тези хора смятат, че понеже съдбите ни бяха неизменно свързани през последната година, че съм свързана по някакъв начин с инцидента. Това не е така", се казва в официалното изявление на звездата от "Чародейките".

Роуз Макгауън изтъква, че единственото общо нещо между нея и Ардженто е, че и двете са били жертва на сексуален тормоз.

„Получих телефонно обаждане и няколко съобщения от приятелката ми Рейн Доув (известен модел). Тя каза, че е поддържала комуникация с Азия и че самата тя й признала, че наистина е имала сексуален контакт с Джими Бенет. Рейн сподели още, че Азия е получавала голи снимки от него от времето, в което той е бил още на 12 години. Самата тя казала в кореспонденцията си с Рейн, че не е предприела никакви действия спрямо тези снимки", обяснява още Макгауън.

Актрисата, която вече не е в добри приятелски отношения с Азия, коментира, че има още информация по случая, но за момента смята да не я разкрива заради започналото разследване.

Преди броени дни 22-годишният Джими Бенет обвини колежката му Азия Ардженто в сексуален тормоз. Звездата, която му платила крупна сума пари, за да си мълчи, обяви, че ще търси правата си в съда.

Източник: tialoto.bg
Източник: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !