Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Мария Илиева с мега скъп годежен пръстен, но не от бащата на бебето

отпечатай новината

31.08.2018 11:03 | Видян 2649 пъти

Мария Илиева с мега скъп годежен пръстен, но не от бащата на бебето

Огромен брилянт блести на лявата ръка на поп певицата Мария Илиева. Годежният пръстен е на стойност 50 000 лева и вече повече от 5 години изпълнителката не го сваля от ръката си.

Това автоматично отхвърля вероятността накитът да е подарък от Георги Михайлов - бащата на сина ѝ, с когото се познават от има-няма 2 години. По информация от източник на Галерия пръстенът е от бившия ѝ приятел Мартин. Двамата имаха 3-годишна връзка, като още в началото ѝ предложил брак.

Илиева приела, но до сватба така и не се стигнало. Певицата винаги е казвала, че да бъде нечия съпруга не е в кръвта ѝ. Именно по тази причина двамата се разделят и според запознати днес Мартин вече има свое семейство.

Защо Мария не е върнала престъпно скъпия пръстен на бившия си и по каква причина още блести на ръката ѝ, не става ясно. Загадка остава също и как настоящият ѝ приятел Георги приема този факт. Тук е моментът да уточним, че от няколко дни в светските среди упорито се говори за раздяла между Илиева и Михайлов.

Нещо повече – според клюката Мария се върнала при младия изпълнител Атанас Колев, с когото имаха бурна афера след X Factor. Ако това е вярно, в сантименталното бижу на ръката на певицата няма нищо смущаващо. Но ако с бащата на сина ѝ са все още заедно, годежният пръстен от бившия ѝ е шамар за мъжкото достойнство на Михайлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !