Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дъщерята на Анелия по стъпките на Николета

отпечатай новината

31.08.2018 11:18 | Видян 2348 пъти

Дъщерята на Анелия по стъпките на Николета

"Моят живот". Това написа Анелия в официалния си профил във Фейсбук, където качи снимка на своята дъщеря. На нея момичето, което е само на 14, е със силен грим, изкуствени мигли, с екстеншъни и обемни устни.

Публикацията на певицата предизвика остри коментари от страна на нейните фенове. По-голям част от тях не крият, че момичето е красиво колкото майка си, но и критикуват Анелия за това, че разрешава на тийнейджърката да се гримира, прави корекции и се облича като 30-годишна жена.

"Дете на 14 години?! Изглежда поне на 25 :( Силен грим, надути устни и изкуствени мигли :( Направо ми е мъчно!", пише последователка на Анелия. Друга добавя: "Може да имате всичко и да сте постигнали много успехи, но като родители сте пълен провал... жалко".

"Добрият външен вид е най-доброто отмъщение", е сложила като цитат Ивон под една от профилните си снимки в социалната мрежа. Гледайки фотоса можем да кажем, че няма и следа от пълничкото момиченце, което виждахме по медиите преди няколко години.

От профила ѝ се вижда, че нейни приятелки се гримират и обличат по същия начин.

Дъщерята на Анелия е от брака ѝ с бизнесмена Коко Динев. На въпрос на журналисти има ли осмокласничката естетични корекции по себе си, попфолкпевицата обясни, че не би ѝ позволила и уточни, че Ивон не ходи с тежък грим на училище.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !