Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Джоли е срината

отпечатай новината

31.08.2018 15:02 | Видян 3206 пъти

Джоли е срината

Трудно преживява развода с Пит Анджелина Джоли. Звездата е пред пълно физическо и емоционално изтощение, пише сп. "Star".

Актрисата е отслабнала и тежи едва 34 кг. Според източници на изданието Анджелина се е превърнала в развалина в емоционален и физически план. Актрисата се хранела предимно с течности, потвърдил друг източник на списанието.

"На практика Анджелина поглъща единствено кубчета лед. Толкова е анорексична, че кожата й е провиснала, а костите й са станали чупливи. Нуждае се от спешна помощ!"

Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха през септември 2016 година. Двойката живя заедно в продължение на 10 години, но встъпи в брак едва през 2014 година.

Те имат шест деца, три биологични и три осиновени. Актрисата подаде документи за развод, след което напусна семейния дом в Холивуд и се премести да живее с децата в Малибу, щата Калифорния.

Информация, че актрисата е постъпила в лечебно заведение, за да се лекува излезе  малко по-рано този месец. Дни след това актрисата се появи на разходка с децата, за да опровергае тези слухове.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !