Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Варна става Мюнхен за 10 дни

отпечатай новината

05.09.2018 10:23 | Видян 905 пъти

Варна става Мюнхен за 10 дни

В продължение на 10 дни Варна ще се превърне в столицата на Бавария и ще пренесе една от най-пенливите немски традиции на българска земя – Октобърфест. Между 28 септември и 7 октомври ще се лее немска бира - 500 вида – от обикновена наливна до такава с няколко вековна история зад гърба си.

Атмосферата ще допълва немски хип хоп от група Down Low, която стана култова с хита си от 90-те „Johnny B”. За доброто настроение ще се гиржат и българските музиканти от „Бараби Блус Бенд“ заедно с Буги Барабата, Лео и Играта, Петя Алекса, Севи, Стоян Роянов (Я-я) от La Migra. Водещ през десетте дни на събитието ще бъде Монти, от бившата група Ice Cream, който в момента прави успешни дуети с Петя Алекса.

Октобърфест ще се случи за втора поредна година в парка „Аспарухово“. В деня на откриването звездите от „Отбора на сърцето“ ще изиграят мач с местен варненски отбор. В редовете на звездния отбор ще са Монти, Лео, Играта, Спенс, Дани Златков и Панайот от „Биг Брадър“.

Организаторите са предвидили спортна арена, на която ще се провеждат различни игри с публиката и където на всеки кръгъл час ще се раздават награди.

Разбира се, такова мащабно събитие не може да мине без хапване и пийване. В над 30 павилиона посетителите ще могат да замезват както с български традиционни ястия, така и с чужди вкусотии – немски вурстчета, американски стекове и дори японски кулинарни изкушения.. Хмеленият еликсир ще трябва да задоволи жаждата на около 45 000 човека, които се очакват да минат през десетте дни на фестивала.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !