Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Карамазов е лекар с отнети права, склонен да се бие в Откраднат живот

отпечатай новината

05.09.2018 14:15 | Видян 1575 пъти

Карамазов е лекар с отнети права, склонен да се бие в Откраднат живот

Да потърси първа помощ за колабирал човек, секунди след като му е забил повалящо кроше в уличен бой – в тази амбивалентна роля ще видим Владо Карамазов в дебютния му епизод на шестия сезон на „Откраднат живот“. Стиковката му с продуцента Евтим Милошев и за този проект сякаш бе по-скоро въпрос на „кога“, а не на „дали“. Двамата са работили заедно по „Сървайвър“, „Дървото на живота“ и по предстоящата кримка „Дяволското гърло“.

Героят на Карамазов в „Откраднат живот“ е мъж, загубил правото да вижда сина си и да практикува медицина. Той ще трябва да се пребори с вътрешните си демони в „Анатомията на гнева“, под какъвто надслов ще премине новия сезон. Премиерата е на 11 септември по Нова тв, а по традиция част от феновете ще могат да гледат първи епизод заедно с актьорите на същата дата в Дом на киното в София.

Абсолютна емоционална дисекция на доцент Банков (в ролята Юлиан Вергов) ще разплаче домакините от малкия екран. Освен със сюжетна нишка, която хваща за гърлото още в първите няколко минути, епизодът се отличава с красиви кадри от Германия, с малко диалог, служещ на принципа, че думите са излишни там, където чувствата настъпват. Банков напуска България, за да се върне при събудилата се от кома съпруга Ева. В ролята виждаме актрисата Ана Пападопулу, която се справя феноменално с поставената й задача, въпреки отново снижените до минимум реплики и инфарктно краткото време, за което трябва да се подготви за нея.

"Тя се включи в проекта около два дни преди да започнем снимки. Разпита ме за някои неща, за други я помолих да се консултира с познати-лекари. Резултатът е впечатляващ" обясни пред медии продуцентът Милошев.

Вергов, който разочарова феновете пред малкия екран с отсъствието си от петия сезон на продукцията, бе категоричен, че завръщането му не е „скимване“.

"Важно е да отбележа, че когато се включих в четвъртия сезон на сериала, идеята беше той да е последен. Благодарение на зрителите и на високата гледаемост, стана ясно, че това няма да е така, но вече бях поел други ангажименти, от които нямаше как да се откажа. Заедно с Евтим мислехме всякакви начини да се върна отново, но за съжаление в пети сезон това нямаше как да се случи", обясни Вергов.

Сред идеите, върху които екипът на „Откраднат живот“ работи в момента пък е построяването на нова болница. „Сградата, която се превърна в МБАЛ „Свети Кирил“ от 2015 г. насам е експлоатирана максимално от гледна точка на начини на заснемане. Имаме желанието да се разширим от тази гледна точка и нека кажем, че новата болница сега се строи“, издава още Милошев.

Източник: monitor
Снимка: Нова тв

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !