Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Рекорден старт за Фермата: Съединение по bTV

отпечатай новината

10.09.2018 11:47 | Видян 1608 пъти

Рекорден старт за Фермата: Съединение по bTV

Най-позитивното риалити Фермата започна новия си сезон под мотото Съединение в петък вечер по bTV с рекорден брой зрители и най-висок стартов резултат в сравнение с предишните си три сезона. По данни на ГАРБ средно 1,117 млн. от всички зрители са проследили представянето на новите фермери, като по време на първото състезание в предаването, което беше около 21:15 ч., те са достигнали 1,227 милиона.
 
Интересните съдби на участниците, актуалната тема на сезона за разделението и обединението на българите по света и вълнуващата легенда за дядо Петко и изоставената ферма развълнуваха зрителите от всички възрастови групи, като превърнаха първия епизод на Фермата: Съединение в безапелационен лидер с дял от 51% за групата 18-49 – със 17% повече спрямо старта на миналия сезон на шоуто.

Пилотният епизод на Фермата 4 е абсолютен хит и сред младите зрители (18-34) - 52,4% от тях избраха ключовото праймтайм шоу на bTV за сезона.

В петък, 7 септември по bTV Фермата събра 21 българи – 12 от тях останали да градят живота си в родината и 9, избрали да живеят далеч от родината си. Участниците обаче са 20, тъй като двама от тях – близначките Ива и Йоана, се състезават като един. Кои са всички фермери в четвъртия сезон вижте тук >> http://fermata.btv.bg/uchastnitsi/

В петък вечер зрителите се запознаха не само с новите участници в шоуто, но и с историята на запустялото стопанство, в което ще се развива сезон 4 на Фермата. Легендата за дядо Петко и неговите синове, които по икономически причини напускат семейната ферма и се разделят – единият отива в града, а другият – в чужбина, е история, с която могат да се идентифицират голяма част от зрителите пред малкия екран.

По данни от национално представително проучване за bTV, проведено от Kantar TNS, близо 60% от хората в страната имат близък емигрант. Още за проучването >> https://bit.ly/2NZTIhA

„Всеизвестно е, че нацията ни се топи. Огромният проблем на отрицателния прираст обаче е продължаващата емиграция. Хората не спират да напускат България в последните 30 години и вече два-три милиона са пръснати по света. Останалите в България заклеймяват емигрантите като родоотстъпници, докато много от заминалите твърдят, че обичат родината си сто пъти повече от живеещите тук. Във Фермата 4 ще търсим отговор защо се получава така?“, разказаха в първия епизод на предаването водещите Иван и Андрей.

На старта на четвърти сезон на Фермата участниците преживяха и първото си изпитание. Двата отбора – на „тукашните” и на „емигрантите” се изправиха един срещу друг в надпревара кои ще успеят да стигнат до фермата за по-малко време, като подкарат каруца с кон, в която е натоварен целият им багаж.

Залогът в това стартово състезание бе привилегията на спечелилия отбор първи да огледа новия си дом. „Тукашните българи“ спечелиха надпреварата благодарение на здравата ръка на рома Цветан, който доказа, че умее да се справя с юздите и с помощта на съотборниците си стигна по-бързо до финалната права и до крайната победа.

Коя постройка от фермата на дядо Петко ще бъде новият дом на всеки от отборите и кой ще е първият фермер на седмицата ще стане ясно в понеделник вечер от 20:00 ч., след дуел на Арената на Фермата между избраните за лидери на двата отбора – родолюбецът Георги и емигрантът Симеон.

Фермата: Съединение продължава в понеделник, 10 септември от 20 часа по bTV, когато ще се излъчи вторият стартов епизод, с още по-вълнуващи сблъсъци и истории.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !