Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Мегз се пусна без грим

отпечатай новината

12.09.2018 12:32 | Видян 2039 пъти

Мегз се пусна без грим

Топ дизайнерката Мегз замина на романтична почивка в Дубай. Красавицата вече няколко дни се наслаждава на лукс и екзотични преживявания в Арабските емирства като типично в неин стил споделя всяка крачка с многобройните си последователи в социалните мрежи.

Освен, че снима новата си колекция бельо, амбициозното миньонче беше на сафари в пустинята, язди камила и позира до сокол. Каканашева още посети най-голямата джамия в Абу Даби и легендарните пеещи фонтани.

Най-интересно в цялото ѝ пътуване, обаче, се оказаха не спиращите дъха луксозни гледки, а решението ѝ да бъде напълно натурална. Мегз остави гримовете, екстеншъните и перуките в България и показа на всички естествената си красота.

Оказа се, че има лунички и е изключително нежна и сладка. Това спечели на дизайнерката множество комплименти. Феновете ѝ в Инстаграм не спират да я хвалят.

“Уау без грим си 100 пъти по-хубава”, “най-после видяхме истинската Миглена”, “Сега разбирам с какво привличаш мъжете, уникално красиво същество” са само малка част от положителните коментари, с които феновете на Мегз я засипват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !