Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Башар Рахал праща биячи след Криско

отпечатай новината

12.09.2018 14:50 | Видян 1587 пъти

Башар Рахал праща биячи след Криско

Истински екшън с биячи и пистолети разиграха актьорите Башар Рахал и Стоян Радев, а в ролята на тяхна жертва влезе Криско.

Причината – Радев се опитва да откъсне „лошото момче“ Криско от обятията на дъщеря си. Не става въпрос за реална семейна драма, а за видеото към новата песен на хитмейкъра от Габрово и Тита - „Искам да бъда с теб“.

Ако заглавието ви звучи подозрително познато, то това е така, защото парчето е кавър на тоталния хит на Мишо Шамара и Антибиотика от 2001 година.

Варненския рапър с позалязла слава е отстъпил правата на колегата си.

„Всичко това е с изричното мое разрешение и одобрение като продуцент на песента и собственик на правата.

Клипът е на мега добро ниво. Песента е изцяло различна, но направена така, че да звучи в клубовете в следващите 20 години. Сметнах, че тази песен може да има втори живот, ако я направят млади хора, които знаят днес как да правят нещата така, че да гърмят.“, обясни Мишо Шамара. Част от неговите вокали от оригинала се чуват на края на актуалната песен.

На режисьорския стол за видеото сяда Кирил Киров-Кико, а освен Рахал и Радев, с участие се разписва и актрисата Яна Маринова.

Звездата от „Привличане“ се разхожда в токчетата на майката на Тита, която също е против връзката на „младата двойка“. Сюжетът се върти около забранената любов на бедния Криско и антилопата на БГ попа, която е от заможна фамилия. Накрая рапърът дори отнася куршум в главата от ръката на Стоян Радев.

Феновете отбелязват, че кавърът клони по-скоро към чалга звучене, но вече дава сериозна заявка за хит. За по-малко от денонощие, „Искам да бъда с теб“ успя да се нареди на върха по набиращи популярност песни в YouTube и събра над 500 000 гледания за 15 часа. За сравнение, парчето „Позна ли ме?“ на Азис, в което участва и Цветана Манева и разбуни духовете, постигна същи я резултат за цели три дни.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !