Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венци Венц няма да живее с майката на дъщеря си след като се роди бебето

отпечатай новината

12.09.2018 16:38 | Видян 2251 пъти

Венци Венц няма да живее с майката на дъщеря си след като се роди бебето

Певецът Венци Венц не смята да внася сериозни промени в начина си на живот, след като стане баща.

Щастливото събитие трябва да се случи през октомври, но това далеч не означава, че музикантът ще се превърне в улегнал семеен мъж. Венци Венц и майката на детето му Мелани дори не планират да свият семейно гнездо, в което да са заедно всяка вечер, писа „Галерия“.

Двамата прекарвали почти цялото си време заедно, но смятали, че все пак всеки трябва да има свобода и свое лично пространство, затова нямали против да имат отделни жилища.

„Вярвам в липсата на табута, в свободата на съзнанието, в съвсем различни нови устои, които са свързани с младото поколение, което представяме“, казва певецът. Мелани споделяла неговите виждания и също била против ограничаването на личната й свобода.

Първото дете на Венци Венц, който заедно с Павел се очаква отново да е водещ на „Гласът на България“, ще бъде момиченце. С Мелани още не са решили как ще го кръстят. Активно в отглеждането щяла да се включи майката на Венци, която вече нямала търпение да стане баба.

Връзката на певеца с Мелани е сравнително скорошна. Тя също е в музикантските среди и се е снимала в един от последните му клипове. Музикантът лаконично я определя като най-красивата жена и човек с красив ум.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !