Бет Харт се завръща у нас в...

Блусдивата Бет Харт, която остави без дъх публиката в...

Новите бански на Victoria’s Secret са...

След три години чакане, вече отново имаме бански на...

Илит, котье, ВИП

отпечатай новината

12.09.2018 20:09 | Видян 1226 пъти

Илит, котье, ВИП

"Сложно житейско изпитание" нарече ВИП Брадър Мира Добрева, която помним с легендарния въпрос в интервю:"Вие сте професор по професия, нали"?! 

Драматичният й коментар беше по повод спора между двама от участниците в тв позорището кой да спи в отделно помещение и да притежава гардеробна стая. 

За граматиката и диалекта на "Илита" ни е мъка да говорим, защото човек не може да разбере "коте", "Коце" или "коче" казват, когато говорят. Това, разбира се не им пречи да правят фундаментални библейски, философски и психологически анализи. И да образуват крилати фрази като: "Ти ли, с тия евтини обувки". 

Ово е стандарт, казват сърбите, които ни заразиха навремето с чалга. 

"В частта си на вицепрезидент", както казва някаква псевдо миска, която е странен опит за ирония към държавния глава в шоуто, сякаш е минала магнаурската школа на Цветан Цветанов. 

"Знам какво е прокурор по народен начин", казва същата, според която :"прокурорът разяснява създала ситуация". Това вижда момичето - това огласява.

За художествената самодейност Азис - водещ и дървено написания текст, който срича от аутокюто, няма какво да се каже - идеално допълнение е към цялата каша. И това си е присъда над нас.

Сигурно знаете гениалната фраза, обобщаваща българската история: "И след това станало още по-лошо". Е, и за представата за "Илит", която гледаме в Брадъра всеки следващ сезон важи същото правило. 

Вероятно е вярно отражение на действителността. Не ни е виновен Брадърът искаме да кажем. Ще кажете, ами управляващият ни "Илит" да не е по-различен? 

Мдаа, там шоуто е още по-обидно, да не говорим, че определя истинския ни живот, нищо че целите проводници на Живков станаха цели при Борисов, както разбрахме от новините. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !