Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Кулагин с костюмче от магазин за възрастни

отпечатай новината

13.09.2018 16:29 | Видян 2436 пъти

Кулагин с костюмче от магазин за възрастни

Коафьорът шашна на старта на ВИП Брадър с тоалет от елитна германска верига магазини за удоволствия.

Ексцентричният вицепрезидент на къщата в новия сезон на ВИП Брадър Валентин Кулагин е положил изключителни усилия да блесне с неповторим стил при дебюта си в предаването. Уикенд научи, че палавото садо-мазо костюмче и огромните очила с рогови рамки, с които той се появи пред камерите на Нова ТВ, са поръчани специално за събитието от голяма германска верига сексшопове.

Кулагин се е изръсил с близо 2000 евро, за да демонстрира оригиналност в риалитито. Покупките му идват директно от представителството в Берлин на фирмата Фън Фектъри, специализирала се в дрехи и аксесоари за сексуално освободени германци.

Само очилата, с които Валентин се беше обзавел при дебюта на шоуто, са на стойност 400 евро. Те са без диоптри от т.нар. модел „очила за свършване”. Терминът беше популяризиран в публичното пространство у нас от палавата сексоложка Наталия Кобилкина.

Става въпрос за аксесоар, чието предназначение е чисто фетишистко – те се използват от двойки, при които единият партньор обича да еякулира върху лицето на другия. Те служат за предпазване на очите от инфекции, като същевременно са част от интимната игра.

Най-големият хит сред дрешките на Кулагин са кожените панталонки на стойност 1000 евро. Те са снабдени със скрити копчета, които позволяват с едно движение цялата им задна част да бъде смъкната, при което приносителят им остава със съблазнително разголено дупе. Носят се без бельо, разбира се.

Черното поло с метален нагръдник е от раздела „леко садо-мазо”. Веригите и стоманените плочки всъщност са от олекотена въглеродна сплав и да напълно безопасни за използване по време на секс. За по-истински любители на болката магазинът предлага доста по-хард изпълнения в същия стил, с които можеш наистина да се оковеш като средновековен каторжник.

Що се отнася до умопомрачителната шарена пижама, тя е предназначена за ролеви игри. Моделът е обявен в сайта на сексшопа като „Хавайка за застаряващи милионери”. Явно има дами (или господа), които предпочитат вместо медицинска сестра или пожарникар, да си представят, че си лягат с дърт баровец.

Злите езици шушукат, че Кулагин е твърде наясно с асортимента в магазините за възрастни. Той обаче пазарувал традиционно от чужбина, защото в нашите дюкяни имало само „вибратори и анални топчета и нищо подходящо за една истински волна душа”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !