ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Мис Свят България 2018 подава ръка на деца в нужда

отпечатай новината

15.09.2018 09:04 | Видян 1987 пъти

Мис Свят България 2018 подава ръка на деца в нужда

Моделът Калина Митева бе избрана от професионалното жури и получи бляскавата корона на Мис Свят България по време на официалната церемония в сряда вечерта. 19-годишната красавица стана голямата победителка на конкурса между 21 други момичета.

Първото място ѝ бе отредено от оценяващите, начело на които застана единствената българка, представяла страната ни на двата най-големи международни форуми за хубавици Мис Свят и Мис Вселена – Венета Кръстева.

Компания ѝ правеха победителката от конкурса миналата година Вероника Стефанова, боксьорът Тервел Пулев, проф. Любомир Стойков, Юлияна Дончева, дизайнерът Стоян Радичев, Ивет Григорова и др.

"Тепърва за мен започва най-трудната и отговорна задача – подготовката за Мис Свят. Целта е да представя България достойно. Първото нещо, което ще направя, е да се свържа и с победителките от минали години, за да попия от техния опит", обясни пред Монитор Митева.

От позицията си на Мис Свят България ще подаде ръка на деца в неравностойно положение. Сред предимствата, които смята, че ще ѝ помогнат в рамките на световния конкурс, са езиците, с които си служи свободно.

„Знам английски и руски, а отскоро уча и испански. Смятам, че това са трите най-разпространени езика по света“, уточнява тя. Неоспорим плюс в представянето ѝ през декември в Китай е опитът ѝ на котешката пътечка.

"От близо една година се занимавам с мода, била съм на ревюта и дефилирането изобщо не ме притеснява", категорична е тя.

Новата Мис Вселена България също бе избрана по време на церемонията в столичната Рейнбоу плаза. Нейното име е Габриела Топалова, а по-паметливите фенове я помнят още като втората подгласничка на скандалната Мис България Тамара Георгиева.

Всички претендентки за короната се разходиха пред публиката в три тура – фолклорен, обиколка по бански и в официални тоалети. Церемонията излъчи още две победителки, които ще представят България на конкурсите Мис Европа и Мис Гранд Интернешънъл. Това са съответно Габриела Василева и Белослава Йорданова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !