Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Джулиана Гани ще е новата повелителка на силиконките

отпечатай новината

15.09.2018 09:17 | Видян 3817 пъти

Джулиана Гани ще е новата повелителка на силиконките

Най-вероятно Джулиана Гани ще се заеме с организацията на новите издания на конкурса Мис Силикон, след като Мариана Маринова обяви, че не желае да го провежда в този му вид.

Според запознати Мариана Маринова и Джулиана Гани вече са имали предварителни срещи, на които уточняват подробности около промяната. За сега двете миски не са коментирали официлано подробности около разговорите си.

Не се знае дали Маринова ще продаде марката, чиято собственичка е, или ще натовари Джулката само с организацията на форума.

Близки до Джулиана споделят, че тя е най-подходящия човек и би се справила перфектно с подобно предизвикателство. Освен огромната популярност, която натрупа в последните години моделката се слави със своята креативност и работоспособност.

Преди седмица Мариана Маринова официално обяви, че се оттегля от конкурса след десет негови издания, споделяйки, че вече не ѝ харесва идеята да провежда най-скандалния конкурс у нас в този му вид.

„Със съжаление мога да кажа, че се предавам и няма да провеждам повече конкурса Мис Силикон, чиито права държа и е моя запазена марка. Създадох този конкурс с идеята да е само шоу и зрелище, но в годините концепцията се промени. Аз и момичетата винаги заставахме зад благородна кауза, с която да помогнем на жени в нужда.

Такъв бе случая с кампанията Аз съм красива. Благодарение на нея много жени получиха средства за пластични операции, от каквито имаха нужда след някакви инциденти. Исках да промотирам естетичната пластична хирургия, която носи красота за очите и самочувствие за дамите. Явно опитите ми са неуспешни, след като мечтата на едно дете е да се наблъска със силикон за да спечели някаква титла. Не искам да бъда част от пошлостта и грозотата, която ни залива“, каза Маринова.
 
Източник: BLife

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !