Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Тарантино води Имало едно време в Холивуд в имението на Хю Хефнър

отпечатай новината

14.09.2018 13:19 | Видян 1465 пъти

Тарантино води Имало едно време в Холивуд в имението на Хю Хефнър

Имало едно време в Холивуд - последната кинорожба на Куентин Тарантино, която събира пред камерата Брад Пит и Леонардо ди Каприо, ще покаже на големия екран кадри от прочутото Плейбой имение на Хю Хефнър.

Проширният дом, разположен в Холмби Хилс, се превърна в снимачна площадка за предстоящото заглавие в продължение на три дни. Кои сцени са реализирани там обаче все още не е ясно.

До щракването на клапата на Имало едно време в Холивуд в сградата, която Хефнър продаде за 100 милиона долара през 2016 г., се стигнало след разговор между режисьора и новия собственик Дарън Метрополус.

„След като Куентин се свърза с мен и успях да се запозная в по-голям детайл с продукцията, бях сигурен, че колаборацията ни ще се увенчае с успех“, обяснява пред The Hollywood Reporter Метрополус.

Филмът разказва история, която се случва в Холивуд през 1969 г., в разгара на хипи движението. Главните герои са Рик Далтън (Ди Каприо), бивша звезда от телевизионни уестърн сериали, и неговият дългогодишен дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит). Те се опитват да намерят отново пътя към успеха.

Плановете им обаче се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик - Шарън Тейт (Марго Роби), съпруга на Роман Полански. Шарън е убита през 1969 г. в Калифорния от комуната Семейство Менсън - последователи на серийния убиец Чарлз Менсън.

Тейт е бременна по време на нападението и заедно с още четирима души, нейни гости, са заклани в дома, който тя споделя с Полански, докато той е извън страната.

Сред звездите, които ще разпознаем в лентата са още Ал Пачино (в ролята на агента на Далтън), Тимъти Олифант, Деймиън Люис, Люк Пери, Емил Хърш, Джей Себринг, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс, Кийт Джеферсън и Никълъс Хамънд. Във филма трябваше да участва и Бърт Рейнолдс, който обаче все още не бил снимал сцени от проекта преди кончината си миналата седмица.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !