Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Жената на Краси Радков заряза бебето 40 дни след раждането

отпечатай новината

14.09.2018 15:07 | Видян 2434 пъти

Жената на Краси Радков заряза бебето 40 дни след раждането

Съпругата на Краси Радков е зарязала сина си само 40 дни след раждането.

Станислава се върнала към стария си ритъм на живот и вече дори поемала професионални вечерни изяви. Преди броени дни тя отново влязла в ролята на водеща на баровска сватба, на която пък мъжът й бил нает да забавлява гостите с комедийните си скечове. Бебето било оставено в ръцете на детегледачка, писа „Ретро“.

Съседи на семейство Радкови разкриват, че веднага след като синът им Теодор се появил на бял свят, майка му изпаднала в  тежка следродилна депресия. Първото нещо, било да започне строга диета. От години тя поддържа анорексично слаба фигура и въпреки че по време на бременността наддала едва с 8 килограма, се чувствала смачкана и не спирала да плаче пред огледалото.

От друга страна, хормоналният дисбаланс, който я застигнал, се отразил пагубно на отношенията й с Краси.

Комшиите им нон-стоп ставали свидетели на грозни скандали. Начинаещите родители, които се бориха да имат дете близо 17 години, непрекъснато си повишавали тон, нагрубявали се и дори хвърляли предмети един по друг.

В разгара на свадите Станислава си хващала дамската чанта и напускала апартамента, но при една от последните дъндании изгонила Краси за цели два дни.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !