Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диона върти любов с ИТ специалист

отпечатай новината

17.09.2018 11:13 | Видян 3687 пъти

Диона върти любов с ИТ специалист

Денислава Сашова, по-известна с псевдонима си Диона, е далеч от клишето да спи с богаташи и върти любов не с някой баровец, а с ИТ специалист. Двамата са заедно от не много отдавна, а съдбата ги срещнала във Фейсбук.

„Много настоятелен беше, много месеци ми писа, докато ме свали. След това дойде на едно мое участие с букет, изчака ме пред клуба...”, споделя Диона с широка усмивка. Тя допълва, че приятелят ѝ е „готин и секси”.

Не се интересувала от това колко пари има: „Като мен самостоятелно се издържа. Не ми пука мъжът до мен колко пари има, а колко ме уважава и колко държи на мен, и колко ме подкрепя”, отсича наперената рапърка.

Диона похвали още гаджето си с разбирането, което проявявал към работата ѝ, и при заснемането на всеки неин клип бил „дясната ѝ ръка”: „Той е и гримьор, и фризьор, и шофьор и много ми помага наистина. Това е най-важното за мен наистина, защото, ако ще милиони левове да има, като не ме подкрепя, аз какво печеля?! Като ми пречи на работата и не мога да си върша и не мога да си върша това, което ми трябва. Затова съм си избрала такова добро момче”, философства Диона, цитирана от Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !