Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Ани Пападопулу: Ролята ми в Откраднат живот е трудна и отговорна

отпечатай новината

17.09.2018 09:56 | Видян 2820 пъти

Ани Пападопулу: Ролята ми в Откраднат живот е трудна и отговорна

„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като актьор и ме е довела именно до днешните ми роли“, разказа актрисата Анa Пападопулу в откровен разговор с Мон Дьо в Откраднат живот: Анатомия на гнева.  

„Когато Евтим Милошев ми се обади да ме покани за ролята на Ева в Откраднат живот: Анатомия на гнева, ме попита дали осъзнавам колко трудна и чакана роля е тя. Не крия, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един образ с биография предварително, толкова по-отговорна е задачата“, допълни Пападопулу, която този сезон се присъедини към каста на най-успешния български медицински сериал.

Споделяйки впечатленията от продукцията и преъвплъщението в събудилата се от кома съпруга на доцент Банков, Ани акцентира на подкрепата на Юлиан Вергов, с когото си партнират за пореден път.

Актрисата, която оставя следа в историята на българското кино с филми като Писмо до Америка, Светът е голям и спасение дебне от всякъде, Маймуна и други успешни заглавия, призна, че образът на Ева има връзка с реалния ѝ живот – самата тя става жертва на медицинска грешка и губи дете преди години.
   
Раздяла ще бележи новите епизоди на Откраднат живот: Анатомия на гнева, които зрителите ще видят от вторник до петък в 20:00ч. по Нова. Една от двойките в МБАЛ Св. Кирил ще се изправи пред необратимото, а събитията в спешното отделение ще ескалират емоциите в личните отношения.

Тони ще се намеси в неизяснените отношения на Албена и доцент Захариев. Христо Карагьозов ще получи странно телефонно обаждане, което ще го провокира да научи повече за Кая и проблемите в личния ѝ живот. Доцент Банков ще отведе Ева от болницата, а уединението им ще бъде предпоставка за откровен разговор с премълчани до момента въпроси.

Колко откровени ще бъдат един към друг героите в Откраднат живот: Анатомия на гнева? Ще усмирят ли опустошителните емоции в себе си? – не пропускайте новите впизоди на хитовия български медицински сериал тази седмица по Нова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !