Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Командарев снима пробно Патрулки в крайните квартали

отпечатай новината

17.09.2018 17:46 | Видян 1338 пъти

Командарев снима пробно Патрулки в крайните квартали

Стефан Командарев започна репетиции с камера на предстоящата си лента „Патрулки“. Филмът е вторият от трилогията, която режисьорът стартира с „Посоки“ и обра наградите по фестивалите.

Пред камерата отново застава Васил Василев – Зуека. „Ще има три полицейски екипа и аз ще съм в един от тях“, разкри пред „Монитор“ актьорът от Кукления театър Стоян Дойчев. Заедно с „господаря на ефира“ бяха сред първите направили генерална репетиция в полето между столичните крайни квартали „Обеля“ и „Надежда“.

Вече са отиграни три сцени, а тази вечер предстои да бъде изрепетирана още една. Това е само тренировка преди да започне същинската работа по „Патрулки“ след месец. Филмът ще бъде издържан в същата стилистика като предшественика си - дълъг кадър, при които няма право на грешка. Това е много интересна задача за актьорите, и много трудно за снимане от екипа.

Новият проект на Командарев разполага с два пъти по-малък бюджет от „Посоки“ – едва 150 000 лв, но авторът на „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“ влага всички приходи от първата лента от трилогията, за да създаде втората. „Патрулки“ е част от селекцията и на два престижни европейски форума за копродукции. Третият и последен филм от поредицата пък се очаква да бъде фокусиран върху линейките и техният „живот“ из столичните улици.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !