Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Стотици фенове пяха с Орлин Павлов

отпечатай новината

18.09.2018 17:03 | Видян 1329 пъти

Стотици фенове пяха с Орлин Павлов

Стотици фенове запяха парчето „Още малко“ с Орлин Павлов на старта на продължението на „Скъпи наследници“.

Екранният Борис и вокална група „Спектрум“ дадоха тон за песен, а присъстващите  телеманиаци не пропуснаха да се включат. Изпълнението се случи броени минути, преди излъчването на 101-ия епизод от комедийния сериал.

Над 200 души си спечелиха покана за събитието в кино „Люмиер Лидл“, както и шанса да си щракнат селфи и да получат автограф от главните попълнения в каста.

Феновете задаваха въпроси на любимците си от типа „Какво ще се случи с Борис и Катя“ и „Говори ли водата на баба Злата“.

Един от най-малките почитатели на продукцията на bTV не пропусна да попита и дали може да се разходи из екранното село Бели Вит. Жена от присъстващите пък покани звездите в нейното родно място – Хаджидимово.

„Йок, както се казва на чист български. Не станахме родители с Борис.

Нататък Катя се занимава с неща, които не са за нея. Не знам защо си бута но са навсякъде“, обясни за персонажа си чаровната Даяна Ханджиева.

Актьорите не пропуснаха да се пошегуват както с публиката, така и със своите герои. „Благодарение на сценаристите, аз оставам един лъчезарен, честен и любвеобилен човек“, намигна Веселин Калановски, който се разхожда в обувките на кметския наместник Цвъто.

Рая Пеева, позната на зрителите като Поля, пък не пропусна няколко пъти да нарече Любо Ковачев „калцун“, във връзка с ролята му на доктор в „Скъпи наследници“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !