Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алекс и Дани Петканови съобщават пола на бебчето си

отпечатай новината

19.09.2018 09:00 | Видян 1530 пъти

Алекс и Дани Петканови съобщават пола на бебчето си

От няколко седмици в медийното пространство се носят слухове, че едно от любимите светски семейства, това на Александра и Даниел Петканови ще се сдобие с близнаци. Очарователната Алекс е вече в напреднала бременност, а обявяването, че е бременна предизвика истинска еуфория в социалните мрежи.

Какъв всъщност ще е полът на първородното им дете, двамата обещаха да обявят само след няколко часа, като това ще се случи по световен модел.

В чужбина е изключително актуална тенденция, майката да съобщи на бъдещия татко, дали чака момченце или момиченце, чрез спукване на черен балон, от който се разпръскват съответно сини или розови частици. BestBaby подготвиха за щастливите родители тематична декорация, решена в розово и синьо, типично по американски, с красиви балони, стилна аранжировка, на фона на която те са заснели един от най-емоционалните мигове в живота си.

Даниел Петканов вече знае дали ще бъде татко на син или на дъщеря, но докато обявят това и на широката аудитория, споделиха кадър, секунди преди спукването на балона, питайки феновете си какво е тяхното предположение. За отрицателно време снимката е харесана от над 20 000 души, от които 2000 са изразили предположението си - преобладаващите залози са за момиченце.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !