Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Асен Блатечки и Бойко Кръстанов стават убийци в Пъзел: Похитени

отпечатай новината

20.09.2018 10:10 | Видян 1606 пъти

Асен Блатечки и Бойко Кръстанов стават убийци в Пъзел: Похитени

Асен Блатечки и Бойко Кръстанов не могат да избягат от образите си на лоши момчета и за пореден път ще влязат в ролите на такива – този път за новия уеб сериал „Пъзел: Похитени“. Продукцията, която дава амбициозна заявка да е най-мащабната правена у нас, ще стартира на 3 октомври във Vbox7.

Сюжетът на поредицата се завърта около група приятели, които стават неволни жертви на опасните престъпници Зак и Боби (в ролите са Блатечки и Кръстанов) и ситуацията излиза извън контрол. Програмистът Тони, в чийто обувки влиза младата надежда Антъни Пенев, номиниран за „Икар“ миналата година, и приятелите му Ира, Вал и Ади решават да прекарат петък вечер в ескейп стая.

Но объркват адреса и попадат на сцена на истинско убийство. Там са пленени от Зак и Боби, които не могат да избягат от местопрестъплението преди да са отворили сейф с важни документи. В продължение на една нощ, Тони и приятелите му трябва да измислят как да спасят живота си, поемайки нетипични рискове и научавайки за себе си повече, отколкото биха желали.

Антъни Пенев сподели, че получава страхотни съвети от Блатечки и Кръстанов по време на снимачния процес. Неговият герой - самоувереният програмист Тони, има отговор на всеки въпрос и готов план за всяка ситуация. В ролята на Ади - неговата екранна приятелка се превъплъщава чаровната Мария Сотирова. Тя е инструктор по сноуборд и сърф.

Докато работим по определени сцени, се усеща енергията между нас. Характерите на героите се развиват, а крайният резултат е наистина удовлетворяващ

споделя Александър Евгениев. Младокът играе Вал - чаровният и импулсивен най-добър приятел на Тони от детството. Мона Гочева пък влиза в ролята на актрисата Ира, която иска да бъде известна и често използва флирта като оръжие, за да постига целите си. Мона е любимка на публиката и добре позната от уеб форматите „Секс Лафче“ и „Не така, брат“.

Специално участие в сериала има и легендарната българска куклена актриса Слава Рачева. За ролята си тя споделя, че е била истинско предизвикателство.

Често се срещат възрастни дами, които опитват да налагат своите норми на поведение и ми беше интересно да вляза в образа.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !