Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Майката на Деми Ловато: Не пожелавам на никой родител да чуе подобно нещо!

отпечатай новината

22.09.2018 09:06 | Видян 1630 пъти

Майката на Деми Ловато: Не пожелавам на никой родител да чуе подобно нещо!

Почти два месеца след като певицата и актриса бе хоспитализирана заради свръхдоза в Лос Анджелис, за проблема проговори и нейната майка Диана де ла Гарза. Тя се появи в ефира на телевизионното предаване Newsmax TV и сподели подробности около трагичния инцидент.

„За онзи момент като цяло е сложно да се говори. Буквално започвам да се треса, когато си спомням за случилото се в онзи ден“, коментира жената.

Диана си спомня, че била атакувана от безброй съобщения от близки и приятели, изразяващи своите преживявания и съчувствия. Самата тя останала в неведение до момента, в който не получила съобщения от сътрудничката на певицата от болницата.

„Може да се каже, че бях в шок – нищо не казах. Като родител, на никого не бих пожелала да чуе подобно нещо за което и да е от децата му.“

Цялото семейство веднага се отправили към болницата. Ловато вече е била в съзнание, но в доста лошо здравословно състояние. Както си спомня Де ла Гарза поседяла малко с нея, държала я за ръка и казала: „Деми, тук съм, обичам те“.

Майката на певицата е уверена, че само вярата и молитвите могат да помогнат на дъщеря й да се справи с този проблем. Също така е важна и подкрепата на роднините, приятели и феновете.

„Чувствам, че сега тя е жива, заради милионите молитви, които бяха произнесени в онзи ден, когато всички узнаха за случилото се. Не смятам, че тя би била тук, ако не бяха те и разбира се докторите. Те са прекрасни!“

По думите на Диана, сегашното състояние на звездата на Disney е доста по-добро – тя е щастлива, здрава и получава помощта, от която се нуждае. Ловато провежда курс по рехабилитация.

Де ла Гарза също така призова хората да обърнат внимание на факта колко много хора днес умират от свръхдоза.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !