Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Британците забраниха Биг Брадър

отпечатай новината

22.09.2018 09:42 | Видян 1716 пъти

Британците забраниха Биг Брадър

Продуцентите на британската версия на риалити шоуто „Биг Брадър“ обявиха края му. На профила си в Туитър те съобщиха, че настоящият 19-и сезон, който започна миналата седмица, ще е последен, съобщава Би Би Си.
 
От Канал 5, където се излъчва програмата, потвърдиха новината за „края на една ера“.
 
Шоуто е излъчено за пръв път през 2000 година, когато се радва на изключителна популярност, но с годините рейтингът му постоянно спада. „Време е тази игра да приключи. Последният сезон на „Биг Брадър“ започва тази вечер в 9“, обявиха в деня на премиерата продуцентите от „Ендемол“.
 
Говорител на Канал 5 заяви: „Предстоящият сезон на „Биг Брадър“ ще бъде последен – и за стандартната версия и за ВИП версията, по Канал 5. Искаме да благодарим на „Ендемол“ и целия екип на продукцията, които работиха неуморно, за да превърнат шоуто в успех“.
 
Малко след това от „Ендемол“ обявиха, че са разочаровани от това, че не са стигнали до споразумение с Канал 5 за бъдещето на програмата. От там намекнаха, че това може да не е краят, което означава, че се надяват на ново споразумение с някой друг телевизионен канал на Острова.
 
Източник: БЛИЦ 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !