Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приморски лебед: Фото на деня

Приморски лебед: Фото на деня Снимка: Здравко Василев

Секретният роман на Калина Паскалева

отпечатай новината

25.09.2018 11:28 | Видян 1529 пъти

Секретният роман на Калина Паскалева

След като скандализира българската публика с първите си два романа „Дневниците на една курва“ и „7-те смъртни гряха“, Калина Паскалева се завръща с ново сензационно заглавие, което още преди излизането си предизвика десетки дискусии. „Секретно“, издание на „Апостроф“, е изповедта на една жена, готова на всичко да разкрие истините, за които обществото мълчи. На живот и смърт с цената на любовта. А дали тази жена не е самата Калина Паскалева?

Главната героиня Ина е скандална разследваща журналистка, която обича да дава гласност на неудобните „тайни“. И именно затова достига до дълбините на най-мръсните схеми в подземния свят. Тя не изпитва страх от заплахи, само безкрайна жажда за справедливост, за истина, за възмездие. И докато любовният живот на блогърката е плетеница от страст, разочарование и болка, работата ѝ я поддържа винаги нащрек, винаги в готовност да помогне на отхвърлените и забравените от обществото.

Дали Ина ще съумее да помогне на стотиците жени, които ѝ разказват историите си? Дали ще намери мъжа на мечтите си и вечната, всеотдайна любов? Дали мафиотските босове, с които се конфронтира, няма да успеят да затворят устата ѝ?

„Секретно“ не е книга, подходяща за всеки. Това е роман, посветен на жените, жертви на насилие, на децата, съсипващи живота си, още преди да са го изградили, на престъпниците, прекрачили закона.
„Целта на тази книга не е да ви разкаже поредица от скандални истории с фатален или щастлив край. Целта ѝ е много по-мащабна и искрено се надявам да я постигне“, споделя авторката.

Със „Секретно“ Калина Паскалева дава глас на онеправданите и слабите и разкрива част от стотиците премълчавани истории, които никой не се е осмелил да разкаже. Поне не и до този момент. Ето защо за „Секретно“ ще се говори дълго.

За автора
Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и учи журналистика в София. Казва за себе си, че е вечният студент в Академията на живота.

Работи като телевизионен репортер и редактор в риалити формати. Занимавала се е с разследваща журналистика във вестниците „168 часа“ и „24 часа“ и е водила своя рубрика във в. „Уикенд“. Автор е на редица публикации в ежедневници и лайфстайл издания.

През 2014 г. е участник в риалити формата „Биг Брадър ол старс“.
Основател е на сдружение „Вярвам в теб“, което помага на деца с увреждания и жени, жертви на домашно насилие.

Определя себе си като циничен егоист и твърди, че не се вълнува от хорското мнение, а слуша единствено сърцето си.

Автор е на „Дневниците на една курва“ и „7-те смъртни гряха“. „Секретно“ е третата ѝ книга.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !