Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка Райкова: Благой ми е само временна играчка

отпечатай новината

26.09.2018 15:58 | Видян 3806 пъти

Златка Райкова: Благой ми е само временна играчка

Златка Райкова намери нов, добре зареден банкомат в лицето на Благой Георгиев.

Шавливата плеймейтка се възползвала от слабите ангели на Джизъса и без никакви проблеми го вкарала в леглото си. Това се случва малко след като ММА боецът Георги Найденов ѝ би шута, а поводът бе поредната изневяра на Райкова, пише ХотАрена.

По време на шоуто Като две капки вода, в което Георги падна на колене пред любимата си и пред цяла България ѝ предложи брак, Златка се загаджи с брата на Борис Дали, с когото имаше кратка креватна авантюра. Именно тогава Валентинов решил, че е по-добре да скъса с палавницата, в която бил влюбен - емоции далеч от русата главица на Златка.

Въпреки че Благой Георгиев е много далеч от представите на Райкова за сериозна  връзка, сега тя се е закачила за него и чака на хоризонта да се появи нещо по-подходящо. Пред приятелки Златка споделяла, че ще използва намалението, докато  Джизъса е увлечен по нея да се възползва максимално от парите му.

„Не ме привлича дори физически, но ще си поиграя известно време и с него“, заливала се от смях плеймейтката. В началото дори се срамувала да признае, че двамата са двойка и настоявала да се крият. Издъниха се обаче по време на почивката си в един от топхотелите на СПА курорта Велинград. По-късно бяха забелязани и по родното Черноморие в компанията на приятели.

Колко време ще продължи тази псевдо идилия предстои да видим и то съвсем скоро, шушукат светски  клюкари, запознати с нрава на меркантилната Злати. В последните седмици Джизъса се е изръсил доста солено за любимата си, пилеейки щедро парите си.

Изненадвал я с най-различни подаръци, кой от кой по-скъп. Още отсега планирал да я заведе по Коледа на романтична почивка на Малдивите. Ако до тогава тя не му бие шута, разбира се!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !