Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Ти си моят живот и съдба: Раева...

Илиана Раева се обясни в любов на съпруга си Наско...

Уил Смит с екстремен скок за рождения ден

отпечатай новината

26.09.2018 17:45 | Видян 1175 пъти

Уил Смит с екстремен скок за рождения ден

Екстремни преживявания за Уил Смит. Вчера той навърши 50 години и реши да отбележи своя празник по нестандартен начин – като скочи с бънджи от хеликоптер в националния парк Гранд Каньон.

Каналът на актьора в YouTube предаваше на живо въпросната каскада. Смит се хвърли с главата надолу, пред погледите на най-близките – съпругата му Джейда Пинкет Смит, дъщеря му Уилоу и синовете Трей и Джейдън.

„Никога не поглеждай надолу“, казва звездата от Мъже в черно преди да скочи. Камерата е уловила уплашеното му изражение. След като се понася във въздуха, се чува: „О, Боже мой“.

„Няма нищо по-страшно от това. Чувствата ти преминават от абсолютен ужас до най-невероятния изблик на щастие в живота ти“, коментира след приземяването той и признава, че се е чувствал свободен като птица.

Уил Смит обича екстремните преживявания и няколкократно е скачал с бънджи на най-различни места и височини. Този път той бе предизвикан от екипа на неговата благотворителна организация и платформата Omaze, набираща средства за достъп до образование на деца, живеещи в кризисни райони по света.

Вижте видео от екстремното изживяване за актьора ТУК!

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !