Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Съли Ърна от Godsmack: Концертът в София ще е най-мащабната ни изява в Европа

отпечатай новината

27.09.2018 10:36 | Видян 836 пъти

Съли Ърна от Godsmack: Концертът в София ще е най-мащабната ни изява в Европа

В България ще направим най-доброто шоу, на което сме способни. Очаквано, това ще бъде най-мащабният концерт от европейското турне“, закани се вокалистът на Godsmack Съли Ърна в лично интервю за Елена Розберг от радио „Зи Рок“.

Той предпочете да запази повечето подробности от предстоящия рок спектакъл в тайна, но разкри, че най-накрая публиката в столицата ще види на живо запазената марка на групата – drum battle (двубой с барабани; б.а. Ърна първоначално се изявява като виртуозен барабанист, преди да стане певец).

Водещата на „Голият обяд“ е и преводач на мемоарната книга на музиканта, като двамата уточниха, ще той ще остане поне ден след голямото шоу на бандата му на 27-ми ноември в зала „Арена Армеец“, за да представи лично автобиографията си.

„Все още не знам подробностите, но е планирано представянето на българското издание на моята книга „Изборите, които правим”, на което ще раздавам автографи“, уточни Ърна. Специално за българския пазар е написана допълнителна глава към мемоарите, в която Съли разказва за италианските си корени и завръщането на баща му в родната му къща в Сицилия.

В момента Godsmack са в разгара на американската част от турнето в подкрепа на новия им албум „When Legends Rise” и вокалистът призна, че обиколката върви повече от добре – „яко сритваме задници както се казва“.

Тавата излезе на пазара на 27 април тази година и е на път да се превърне в най-продавания албум на групата в Европа от дебютния им “Awake” през 2000 г. По време на актуалните концерти Godsmack пътува с австралийските младоци Like A Storm, който ще забият като предгрупа и в София. „Млади момчета са, но свирят страхотно. Музиката им е много хубава.

Имат силно присъствие и много енергия. Смятам, че публиката ще ги хареса“, рекламира ги опитният музикант, който не пести силните си думи на привързаност към България. Той заяви, ще родината ни му е „една от най-любимите страни в целия свят“. „Прекарал съм доста време там.

Сближих се с много хора. Някои от най-скъпите ми приятели живеят там. С годините ми показахте, че държите на мен, че наистина цените музиката и за мен винаги е чест да се връщам във вашата страна и да имам възможност да дам всичко от себе си като човек и като музикант, да споделя моята музика с вас.

Вие ми доказахме, че сте най-великите фенове за които съм си мечтаел през целия си живот. Казвам това искрено и от цялото си сърце“, казва Съли. Припомняме, че той направи два самостоятелни концерта в София, които разпродаде напълно. Пак през миналата година пък се сближи с актьора Асен Блатечки и се снима в дебютната му режисьорска лента „Бензин“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !