Джони Деп и Тери Гилиъм заедно на...

Холивудският актьор Джони Деп се събра отново с...

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Ники Илиев започна снимки на втория сезон на Килерът

отпечатай новината

27.09.2018 12:25 | Видян 1543 пъти

Ники Илиев започна снимки на втория сезон на Килерът

Броени месеци, след като дебютира в режисурата на уеб продукции, Ники Илиев се завръща отново в сферата с втория сезон на „Килерът“.

Първият мистъри сериал, излъчван онлайн, направи премиерата си през май, като отново начело на продукцията бе бившият модел. Уебсериалът предизвика голям интерес у зрителите, като финалните минути от излъчения сезон бяха изгледани от близо 146 хиляди ентусиасти. „Килерът“ е и актьорски дебют за вокалиста на D2 – Деян Каменов – Дидо, който сега радва зрителите в новия сезон на „Фермата“.

Подробности около сюжета на втория сезон на сериала се пазят засега в тайна, като все още не е обявено и кога продукцията ще се завърне във Vbox7.

Междувременно Илиев вече налива основите и на четвъртия си авторски филм. "Кроим сценария, съвсем скоро ще започнем по-сериозна работа по продуцирането. Идеята е снимките да започнат в края на другата пролет. Те ще се осъществят предимно в Пловдив, ще снимаме и по морето", повдигна завесата неотдавна пред „Монитор“ режисьорът. В една от главните роли ще видим този път Александър Кадиев, като се очаква отново на голям екран да се завърне и Орлин Павлов.

Илиев издава, че за първи път няма да потърси чуждестранна звезда за каста на продукцията си. Припомняме, че в първите си две кинорожби - „Чужденецът“ и „Живи легенди“, той отново успя да привлече световни имена - Кристоф Ламбер и Микеле Плачидо.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !