Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско и Тита взеха важно решение!

отпечатай новината

27.09.2018 15:15 | Видян 2464 пъти

Криско и Тита взеха важно решение!

Тази есен, супер изненадващо Криско и Тита пуснаха кавър, на песента на Мишо Шамара и Антибиотика.

Неочакваният  ход на габровеца,  му осигури челни позиции във всички музикални класации и много суперлативи. Провокативното видео, в което той и Тита се целуват, набра близо 6 милиона гледания, само за десетина дни. Въпреки, че взривиха социалните мрежи и са почти всеки ден на участия, до този момент, те не са изпълнявали заедно песента на една сцена.

Всички големи клубове в страната са отправяли оферти, това да се случи при тях, но засега удрят на камък. Hotarena първа научи истинската причина, затова на пръв поглед странно решение на звездите. Оказва се, че Криско и Тита имат желязна уговорка да изпълнят песента за първи път, на 5 октомври в Стара Загора.

Именно тогава е празника на града, кулминацията, на който е безплатния фестивал One Love Tour 2018. Той ще продължи близо 12 часа в Античния форум "Августа Траяна" и на него, освен Криско и Тита, от българска страна, на сцената ще се качат: Влатко Стефановски; Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, а Ути Бъчваров ще приготви гигантски количества храна на пъпа, на Стара Загора.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !