Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Атентат срещу бащата на Нора Недкова

отпечатай новината

28.09.2018 16:27 | Видян 4735 пъти

Атентат срещу бащата на Нора Недкова

Скандалите преследват още преди култовата участничка във ВИП Брадър да се появи под светлините на прожекторите.

Произлизащата от богаташко семейство плеймейтка изгряла на страниците на вестниците още докато била ученичка заради атентат срещу баща ѝ. Варненският бизнесмен Николай Недков, дългогодишен директор на Златни Пясъци АД, станал жертва на зверски побой, който го пратил за няколко седмици в болница, научи Ретро.

Инцидентът се случил докато туристическият бос се прибирал от работа с луксозното си ауди. На път за дома си във варненското село Приселци пътят на автомобила му бил пресечен от друга кола, която впоследствие се оказала крадена и обявена за издирване само ден преди да го пребият.

Шофьорът на Недков слязъл от колата, за да се разбере с другия водач, но насреща си видял дулото на пистолет. Атентаторите били трима души, единият сложил белезници на шофьора и го натъпкал в багажника, а останалите влезли в колата на бизнесмена Недков. Подкарали возилото му по обратния път и влезли в гориста местност, където извадили бащата на Нора от колата и започнали да го налагат.

Наоколо преминал случаен минувач, който се обадил в полицията и екипите пристигнали бързо, защото иначе изходът и за Недков, и за шофьора му можело да бъде фатален. Полицаите ги намерили пребити и окървавени, а колата на боса била опожарена, за да не могат да бъдат снети улики от нея.

Следователите веднага разбрали, че не става дума за грабеж, а за отмъщение, а Николай не могъл да си спомни нито едно от лицата на нападателите.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !